ул. “Княжеска” 31, 7002 • Работно време: Всеки ден: 9:00-18:00

Нашата история

 

 

Омега ООД е 100% българска частна фирма, основана през 1996г. И утвърдена на българския пазар като една от успешно развиващите се фирми в областта на търговията с канцеларски материали, офис консумативи, рекламни сувенири и отпечатване на общо употребявани и вътрешно – ведомствени формуляри , фирмени бланки , визитки и изработване на фирмени печати.

В продължение на 23 години, фирма “ОМЕГА” ООД се е специализирала в търговията на едро и дребно с касови ролки за всички модели касови апарати. Хартията за печат е основна част от стоките, които се предлагат във фирмата. Закупуват се от директни вносители без посредници на което се дължи атрактивната им цена, гарантирано качество и акуратна доставка до клиента. Разнообразието на хартия дава възможност за неповторимост при изработване на фирмени бланки и визитки. “ОМЕГА” ООД разполага с над 5000 артикула на склад и може да отговори и на най-високите Ви изисквания за качество, срок на изпълнение и конкурентна цена. 

Фирмата има изградена търговска мрежа. С традициите и опита, които има “ОМЕГА” ООД в областта на доставка на канцеларски материали и отпечатване на формуляри е желан партньор в гр. Русе и страната. 

Девизът на фирмата е “Всичко за фирмата, без да я напускате”.

УПРАВИТЕЛ

Г. Русинов

Нашата мисия

Мисия

Развивайки се непрекъснато, ние се стараем да бъдем предпочитания избор на всеки клиент в областта на търговията с канцеларски материали и офис консумативи. 

Визия

Осигурявайки  голямо разнообразие от услуги, ние се стремим да бъдем вашият предпочитан партньор, който да допринесе за вашите бизнес цели още днес.

Ценности

Вярваме в предоставянето на ясно и честно сътрудничество с професионализъм, отдаденост и ангажираност от наша страна. Оставаме верни на девиза си “Всичко за фирмата, без да я напускате”.

Телефон
Адрес

ул. „Княжеска“ 31, 7002 Русе

Email

omegaoodruse@abv.bg